VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Evexia Plus cseppek kenderolajjal 40ml

Jellemzője:

Az Evexia Plus cseppek egy ízletes emulzió kistestű kutyák és macskák számára.

Fő hatóanyagok:

- Kenderolaj: A benne található fitokannabinoidok és terpének képesek a szervezetben szintetizálódott endogén kannabinoidok hatását utánozni és kölcsönhatásba tudnak lépni a szervezet CB1 és CB2 receptoraival. A fitokannabinoidok a preszinaptikus neuronnál szabályozzák a neuropátiás fájdalom kialakulásáért felelős neurotranszmitterek felszabadulását. A terpének szinergista módon - a fitokannabinoidokkal együtt - a CB2 receptorokon keresztül fejtik ki hatásukat a gyulladásos eredetű fájdalmak enyhítésében. Másrészt a terpének - a nem szteroid gyulladáscsökkentőkhöz hasonlóan - a COX-2 út gátlása révén is részt vesznek a gyulladáscsökkentésben.

- MitalgolTM: A Közönséges gyömbér és a Fogfájás növény kivonatának fitoszomizált kombinációja, aminek gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. A gyömbér erőteljes antioxidáns; gátolja a gyulladásos folyamatok kulcsfontosságú enzimeit (pl. COX-2, prosztaglandin szintetáz, arachidonát-5-lipoxigenáz ); gyulladás esetén csökkenti a gyulladásos mediátorok (PGE) és a citokinek mennyiségét. Erőteljes vanilloid (kapszaicin/TrpV1) receptor agonista. A Fogfájás növény hatóanyaga gátolja a prosztaglandint és a leukotriéneket; csökkenti a citokinek mennyiségét a CB2 receptorok aktiválásával; erőteljes vanilloid (kapszaicin/TrpV1) receptor agonista.

- CASPEROME®: Egy szabadalmaztatott fitoszóma, ami az Indiai tömjénfa (Boswelia serrata) kivonatát és szójalecitint tartalmaz. A kivonatban található boswellia savak a lipoxigenáz enzim gátlásával csökkentik a gyulladásért felelős leukotriének szintézisét. Csökkenti az oxidatív károsodás mértékét, fokozza az antioxidáns rendszerek aktivitását.

Javallat: Az osteoarthritissel együtt járó krónikus fájdalom és gyulladás csökkentésére javasolható.

Kémiai analízis: Nyersfehérje: 0,5 %, Nyersrost: 26 %, Nyerszsír: 19 %, Nyershamu: 70 %, Nedvesség: 30 %

Összetétel: 1 ml oldat a következőket tartalmazza: kenderolaj: 140 mg, Boswellia: 38 mg, Zingiber: 8 mg

Adagolás: 2 csepp/kg/nap vagy 0,6 ml/5 kg

Keverjük az eleségbe vagy adjuk közvetlenül az állat szájába. Használat előtt az üveget jól fel kell rázni. Ivóvíz mindig álljon rendelkezésre.

Kiszerelés: 40 ml cseppentős üvegben, papírdobozban 

Gyártja: Candioli Farma Olaszország

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
40 ml
Gyártó
Candioli
Testméret
Kistestű
Tömeg
40 g/db
Vélemények
Hasonló termékek