VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Candioli Neoxide fültisztító oldat 100ml

A Neoxide fültisztító oldat hatékonyan távolítja el a külső hallójáratban felgyülemlett fülzsírt, gyulladásos váladékot, elhalt hámsejteket és egyéb szennyeződéseket. 

Javallat:

Alkalmazható az egészséges hallójárat rendszeres tisztítására vagy a külső hallójárat gyulladása esetén a gyógyszeres kezelés előtti tisztításra. Rendszeres használatával egyensúlyban tartható a külső hallójárat természetes baktériumflórája és az arra hajlamos fajtáknál (pl. spániel, uszkár) megelőzhető a hallójárat gyulladása. Bármely eredetű gyulladás gyógyszeres kezelésének kiegészítéseként használható a hallójárat tisztítására, mivel a fülzsír és a gyulladásos váladék eltávolítása által növelhető a helyi gyógyszeres kezelés hatékonysága. 

Ellenjavallat:

A dobhártya esetleges sérülésének gyanúja esetén nem használható.

Alkalmazás módja:

Csepegtessen kutyáknak 5-6, macskáknak 2 csepp fültisztító oldatot mindkét hallójáratba, majd a fül tövét óvatosan masszírozva oszlassa el a terméket. Hagyja, hogy az állat a felesleget kirázza, majd a fülkagyló külső felületét törölje át. Naponta használható, amíg kitisztul a hallójárat. Megelőzésre célszerű hetente egyszer alkalmazni.

Összetevők: 

dipropilén-glikol, glicerin, propilénglikol, olajsav, tejsav, szalicilsav, Aloe ferox 0,5 %, propolisz, parfüm, víz, klórhexidin-diglukonát 0,05 %, BHT

Kiszerelés:

100 ml műanyag flakonban, papírdobozban

Gyártja: Candioli S.r.l. Olaszország

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
100 ml
Gyártó
Candioli
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Hasonló termékek