VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Candioli Renal N por kutyáknak és macskáknak 70g

A Renal N por a vesefunkciók támogatására készült speciális táplálékkiegészítő, ami felnőtt kutyáknak és macskáknak egyaránt adható.

Használata javasolható mind a korai, mind az előrehaladott stádiumú veseelégtelenség kezelésében.

A Renal N por önmagában, vagy a vesebetegségek esetén alkalmazott egyéb kezelésekkel párhuzamosan, és a speciális vesediéta kiegészítéseként is használható.

Fő hatóanyagok:

- Lactobacillus acidophilus: egyedülállóan, élő baktériumtörzsként szerepel a készítményben, az egyik legaktívabb bélflóra alkotó, ami szignifikánsan csökkenti a nitrogéntartalmú bomlástermékek keletkezését, így a krónikus veseelégtelenséggel járó emésztőszervi tüneteket enyhíti (hányás, hasmenés, étvágytalanság)

- ImmunoFOS®: fermentált FOS, amit a Lactobacillus paracasei termel, innovatív peptidek csoportja (posztbiotikum), melyek hozzájárulnak a bélflóra egyensúlyához, megfékezik a helyi gyulladást a bélben, javítják a bélhámsejtek közti kapcsolat erősségét, így csökkentik a kórokozó baktériumok véráramba jutását és a gyulladásos előanyagok felszívódását

- Melofeed®: szuperoxid-dizmutáz természetes antioxidáns, amit sárgadinnyéből vontak ki, a szabad gyökök semlegesítéséhez járul hozzá, így csökkentve a vérnyomást

- Fruktooligoszacharidok: javítják az emésztés hatékonyságát a bélcsatornában, ezáltal csökkentik a nitrogén tartamú anyagcsere termékek képződését és felszívódását, növelik az étvágyat

- Olívaolaj polifenolok: a triterpén polifenoloknak igazoltan gyulladás- és vérnyomáscsökkentő hatása van, valamint antioxidáns tulajdonsága révén lassítják a nefrotoxikus hatásokat

- B6-vitamin, B12-vitamin, folsav: stimulálják a hemoglobin és a vörösvérsejt szintézist

Összetétel:

maltodextrin, fruktooligoszacharidok 30 %, fermentált fruktooligoszacharidok (ImmunoFOS), nátrium-pirofoszfát, élesztők (sörélesztő), csillagfürtliszt, sárgadinnye feldolgozásából származó termékek (Melofeed), növényi olajok és zsírok (szójaolaj)

Adalékanyagok/kg:

Vitaminok: E-vitamin: 25000 NE, B6-vitamin: 10000 mg, Folsav: 4000 mg, B12-vitamin: 100 mg,

Bélflóra stabilizáló: Lactobacillus acidophilus: 6,3X1011 CFU

Csomósodásgátló: kolloidális szilícium

Érzékszervi összetevő: Olea europea: 20000 mg

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje: 1,5 %, Nyersrost: 0,5 %, Nyersolajok és zsírok: 1,0 %, Nyershamu: 0,5 %, Nedvesség: 4,0 %

Felhasználás és adagolás:

A napi adagot (0,2 g/ttkg/nap) célszerű két vagy három részletben - az etetések számának megfelelően - az eledelhez keverve beadni. A száraztápot enyhén be kell nedvesíteni a készítmény bekeverése előtt.

A kezelés időtartama minimum 30 nap, amely állatorvosi javaslatra meghosszabbítható, szükség esetén élethosszig adagolható.

A Renal P por kombinálható a Renal N porral, de a kétféle készítmény nem keverhető az eledel ugyanazon adagjába.

Kiszerelés:

70 g műanyag tégelyben, papírdobozban, 2 darab adagolókanállal (a kisebb adagolókanálnyi mennyiség elegendő 2,5 kg súlyra, a nagyobb mérőkanálnyi mennyiség kb. 10 kg súlyra elegendő)

Gyártó:

Candioli S.r.l. Olaszország

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
70 g
Gyártó
Candioli
Tömeg
70 g/db
Vélemények
Hasonló termékek