VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Arthronis Fázis 2 tabletta az inak, szalagok és porcok védelmére kutyának 60 db

Az Arthronis Fázis 2 sajt ízesítésű tabletta hatóanyagai révén elősegíti az ízületek rugalmasságának megőrzését az ízületi porcok, porckorongok, ínak, szalagok és az ízületi folyadék regenerációján keresztül.

Javallat:

- Fiatal, növekedésben lévő nagytestű kölyökkutyák és gyors növekedésű fajták  ízületi problémáinak megelőzésére akár a Fázis 1 készítménnyel együtt adva.

- Felnőtt, intenzív mozgást végző sport és munkakutyák ízületeinek védelmére, az inak és ínszalagok rugalmasságának megőrzésére is haználható.

- Csont és ízületi műtétek után a regeneráció felgyorsítására is alkalmas.

Fő hatóanyagai:

Hidrolizált kollagén (700 mg): 

Kedvezően hat a kutyák mozgásszerveit alkotó kötőszövetek regenerációjára. Segíti az ízületeket alkotó szövetek regenerációját, hozzájárul azok rugalmasságának megőrzéséhez. Hozzájárul a mozgás szervrendszerben fellépő betegségek megelőzéséhez, ill. mérsékli a kialakult elváltozások tüneteit. A szövetek szilárdságáért, rugalmasságáért felelős rostok felépítéséhez szükséges összetevőket juttat a szervezetbe. Táplálja mind a csontokat, mind a porcokat, ill. az ínszalagokat.

Metil-szulfonil-metán (MSM) (250 mg):

Természetes hatóanyag, amely hosszú távú alkalmazás esetén sem irritálja a gyomor-béltraktust, teljesen biztonságos kutyája emésztőrendszere számára. Az MSM csökkenti a gyulladást keltő sejtfehérjék termelését, ezáltal mérsékli a szervezet nem kívánt reakcióját, így csökkenhetnek a gyulladás következtében fellépő tünetek. Javul a fizikai állapot, nő a terhelhetőség, ill. csökken a szervezet gyulladásra való hajlama. Az MSM egyúttal szerves kötésben tartalmaz ként, amelyre kutyája szervezetének számos anyagcsere folyamathoz szüksége van: pl. a karmok és a szőrzet, a porcok, az érfalak, az ideg- és kötőszövet felépítése.

Lactomin (150 mg):

A szövetek fehérjéinek regenerációjához elengedhetetlen kéntartalmú esszenciális aminosavakat (L-Cystein és L-Methionin) tartalmazó 80 %-os proteinkoncentrátum.

Alkalmazás módja, gyakorisága:

Az Arthronis Fázis 2 készítményt 2 hónapon keresztül alkalmazza. A kúra évente ismételhető.

Krónikus ízületi elváltozások esetén érdemes a kúrát évente 2 alkalommal megismételni. Előrehaladottabb esetekben pedig folyamatosan is adható a készítmény.

Kölyökkorban megelőzésképpen az Arthronis Fázis 2 készítményt érdemes 4 hónapon keresztül adni.

A táplálékkiegészítő kombinálható az Arthronis Fázis 1 tablettával. Ekkor a következő adagolás javasolt: előbb az Arthronis fázis 1-et, majd a 2 hónapos kúra után újabb 2 hónapon keresztül az Arthronis fázis 2 készítményt adagolja az állatnak.

Az Arthronis Fázis 2 készítmény az  Arthronis Akut táplálékkiegészítővel egyidejűleg is alkalmazható. A készítmények tartósan is adhatóak a tünetek elmúlásáig.

Adagolási útmutató:

Kis testű fajta (25 kg-ig):               naponta 1 tabletta
Közepes testű fajta (25–50 kg):     naponta 2 tabletta
Nagy testű fajta (50–75 kg):          naponta 3 tabletta

Kiszerelés:

60 db sajt ízesítésű tabletta műanyag dobozban, papírdobozban

Gyártó:

Woykoff

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
60 db
Gyártó
Woykoff
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek