VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Arthronis Akut ízületi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő tabletta kutyának 60 db

Az Arthronis Akut tabletta a szervezet gyulladásra való hajlamának csökkentésére és a fájdalommentes mozgás elérésére használható.

Alkalmazásával javul a fizikai állapot, nő a terhelhetőség, ill. csökken a szervezet gyulladásra való hajlama, így kitűnő eszköze a fizikai kondíció általános javításának és hozzájárul kutyája fájdalommentes mozgásához.

Javallat:
- rándulások, ficamok esetén

- az izmok és az ízületek károsodásánál

- a kötőszövetek sérülésekor

- porckorongsérv kialakulásakor

- szalagsérülés esetén

Fő hatóanyagai:

Metil-szulfonil-metán (MSM) (1000 mg):

Természetes hatóanyag, amely hosszú távú alkalmazás esetén sem irritálja a gyomor-béltraktust, teljesen biztonságos kutyája emésztőrendszere számára. Az MSM csökkenti a gyulladást keltő sejtfehérjék termelését, ezáltal mérsékli a szervezet nem kívánt reakcióját, így csökkenhetnek a gyulladás következtében fellépő tünetek. Javul a fizikai állapot, nő a terhelhetőség, ill. csökken a szervezet gyulladásra való hajlama. Az MSM egyúttal szerves kötésben tartalmaz ként, amelyre kutyája szervezetének számos anyagcsere folyamathoz szüksége van: pl. a karmok és a szőrzet, a porcok, az érfalak, az ideg- és kötőszövet felépítése.

Lactomin (150 mg):

A szövetek fehérjéinek regenerációjához elengedhetetlen kéntartalmú esszenciális aminosavakat (L-Cystein és L-Methionin) tartalmazó 80 %-os proteinkoncentrátum.

Alkalmazás módja, gyakorisága:

Az Arthronis Akut tablettát az izmok és az ízületek károsodása, a kötőszövetek sérülése, porckorongsérv, szalagsérülés, rándulások, ficamok, zúzódások, rossz minőségű szőrzet és karmok esetén adja legalább 1 hónapon keresztül. A készítmény tartósan is adható a tünetek elmúlásáig.

Az Arthronis Fázis 1 és Arthronis Fázis 2 készítményekkel is kombinálható.

Adagolási útmutató:

Kis testű fajta (25 kg-ig):               naponta 1 tabletta
Közepes testű fajta (25–50 kg):     naponta 2 tabletta
Nagy testű fajta (50–75 kg):          naponta 3 tabletta

Kiszerelés:

60 db sajt ízesítésű tabletta műanyag dobozban, papírdobozban

Gyártó:

Woykoff 

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
60 db
Gyártó
Woykoff
Tömeg
100 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek