VitaPet – az állati jó egészségért!

Kérdése van? Hívjon minket! +36203299956

Florentero Act bélflóra-stabilizáló tabletta 30db

A megújult Florentero ACT bélflóra helyreállító tabletta javasolható bélműködési rendellenességek, táplálkozási anomáliák, időjárás-változás, fokozott igénybevétel, kölykök új helyre kerülése, utazás, versenyre való felkészítés okozta stresszhatások, gyógyszeres kezelés, ételmérgezés, vagy az emésztőrendszer parazitás és egyéb fertőző eredetű megbetegedése esetén. Segít helyreállítani a bármely okból megzavart (hasmenés, antibiotikum kezelés, takarmányváltás, stresszhatások) egészséges bélcsatorna baktériumflóráját, ezzel biztosítva a normális emésztést.

ÚJ ÖSSZETEVŐK: A korábbi összetevők (fruktooligoszacharidok, mannánoligoszacharidok, Enterococcus faecium, vitaminok) mellett a megújult formula a következőket is tartalmazza:

HECO®:

Nátriumot, káliumot, magnéziumot, kalciumot és foszfort tartalmazó speciális elektrolit komplex, amely segít pótolni a hasmenés során elvesztett ásványi anyagokat.

BACNUTRA:

Kétféle, természetes eredetű, mikrobaellenes peptid (Laktoferricin B és Nisin A) keveréke. Gram + és Gram- baktériumok, vírusok, egysejtűek, gombák ellen is hatékonyak. A patogének sejtmembránjához kötődve károsítják a kórokozókat; immunmoduláns hatásuk is van. A normál bélflórát nem befolyásolják.

LACNUTRA:

Ötféle, inaktivált Lactobacillus és Pediococcus baktériumtörzs elegye. Nem képesek szaporodni a bélben, de ellenállnak a gyomor-és bélnedvek, valamint az epesavak emésztő hatásának. Elősegítik az élő, hasznos baktériumok kolonizációját. Kötődnek az epithel sejtekhez, gátolva a kórokozók megtapadását. Mérsékelik a TNF-α aktiválódását, így csökkentik a gyulladást és az apoptózist. Szabályozzák a citokinek és az immunglobulinok termelődését és aktiválják a makrofágokat.

YANG®:

Három inaktivált gombafajta kombinációja, ami gátolja a baktériumok kötődését a bélhámsejtekhez és immunmoduláns hatással is rendelkezik.

LALTIDE®:

Nukleotidokban gazdag élesztőkivonat, ami a bélhámsejtek osztódásához nyújt gyors és hatékony segítséget.

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS baktériumtörzs:

EU által engedélyezetten, egyedülállóan, élő baktériumtörzsként szerepel a készítményben.

Hatásai a következők:

- javítja a bélsár állagát

- csökkenti a coliformok mennyiségét a bélben és megakadályozza a clostridiumok és más kórokozók túlszaporodását

- növeli a Lactobacillus populáció nagyságát a bélrendszerben

- optimalizálja az emésztő folyamatokat

- szabályozza a helyi immunitást

- csökkenti a bélbeli gyulladást

- megakadályozza a kórokozók bélhámsejtekhez történő kapcsolódását

ADAGOLÁS:

MACSKA:

0,5 tabletta/nap

KUTYA:

0-5 kg: 0,5 tabletta/nap

5-10 kg: 1 tabletta/nap

10-20 kg: 2 tabletta/nap

20-35 kg: 3 tabletta/nap

35-50 kg: 4 tabletta/nap

50 kg felett: 5 tabletta/nap

Osszuk a napi adagot két részre (reggel, este). Keverjük az eleségbe, vagy adjuk közvetlenül az állat szájába. Adagoljuk a készítményt 1-2 hétig folyamatosan.

ÖSSZETÉTEL:

Fructo-oligoszacharidok, élesztő származékok (Saccharomyces cerevisiae-ből) élesztők (sörélesztő), zsírsavak szerves savakkal észterifkált mono- és digliceridjei (glicerin-dibehenát), növények feldolgozásából származó termékek (kakukkfű, hárs, zöld tea), nátrium-pirofoszfát, lignocellulóz (Mandulafenyő), magnézium-sztearát, csillagfürtliszt, nátrium-klorid, kálium-szulfát, dikalcium-foszfát, rizsliszt, magnézium-oxid, tejsavó-fehérje por, fermentációs melléktermékek, növényi olajok és zsírok (napraforgóolaj), dextrin

Adalékanyagok/kg:

Vitaminok, provitaminok: Niacinamid 19200 mg, B1-vitamin 2500 mg, B6-vitamin 800 mg, B2-vitamin 640 mg, E-vitamin 8 NE

Stabilizálók: mikrokristályos cellulóz 29290000 mg

Emulgeálók: Lecitin 30000 mg,

Csomósodásgátlók: kolloidális Szilícium-dioxid 6700 mg

Bélflóra stabilizálók: Enterococcus faecium DSM 10663 2,8x1011, Lactobacillus acidophilus CECT 4529 8,6x1012

Technológiai adalékok: Pediococcus Pentasaceus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus Buchneri, Latobacillus Plantarum, Lactobacillus Rhamnosus

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL:

nyersfehérje: 6 %, nyersrost: 30 %, nyersolajok és zsírok: 6 %, nyershamu 3 % nedvesség: 4,0 %, Nátrium: 0,5 %, Kálium: 0,2 %

KISZERELÉS: 30 darab tabletta műanyag dobozban, papírdobozban

GYÁRTÓ: Candioli S.r.l., Olaszország

Raktáron
Adatok
Kiszerelés
30 db
Gyártó
Candioli
Tömeg
36 g/db
Vélemények
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek